Medewerker productie avonddiensten

Bluecollar B.V.

Productie medewerker

Wil jij zowel fysiek als mentaal aan het werk? Wij zoeken voor onze klant productie medewerkers om het team te versterken. Je voornaamste werkzaamheden zullen bestaan uit het verpakken van medische en farmaceutische producten. Dit wordt gedaan in een aseptisch proces hierbij moet je denken aan een volledig pak in de Cleanroom.

De klant is werkzaam in de medische en farmaceutische branche en houdt zich bezig met het onder andere vullen van pouches, spuiten, ampullen, flessen of blisters.

Voor deze functie zijn wij voor een klant opzoek naar mensen die flexibel inzetbaar zijn voor 40 uur per week in de dag of avonddienst.

Let op dit is een functie waarvoor wij alleen de werving en selectie doen je zal een contract aangeboden krijgen van onze klant.

Over Bluecollar
Bluecollar is een uitzendorganisatie in de medische en farmaceutische markt van verpakkingsservices, zoals het assembleren, verpakken en labelen voor de medische en farmaceutische industrie. Onze kantoren zijn gevestigd in Nijmegen en in Szprotawa, Polen. Bij Bluecollar zijn we op dit moment aan het groeien, en daarom zijn we op zoek naar gemotiveerde productie medewerkers om deze groei mogelijk te maken.

Werktijden: avonddienst is 16:30 tot en met 24:00.

Wat ga je doen?

  • Uitvoeren van productie- en verpakkingswerkzaamheden volgens de gestelde richtlijnen.
  • Instellen van machines en instrumenten
  • Schoonhouden van de werkvloer
  • Bijhouden van logboeken
  • Controleren of de producten voldoen aan de kwaliteitsnorm

Wat neem je mee?

  • Bereidheid om flexibel te werken
  • Teamspeler

Naast een marktconform salaris, zijn er ook voldoende doorgroeimogelijkheden binnen Bluecollar. Voor vragen over de vacature kunt u bellen naar +31246424368.

 

Upload your CV/resume. Max. file size: 32 MB.
Upload your motivation. Max. file size: 32 MB.